HUISREGLEMENT: VAKANTIE APPARTEMENTEN

Wanneer u bij ons een vakantie appartement huurt, dient u zich te houden aan ons huisreglement.

Aantal personen

Zonder andere berichtgeving gaan wij ervan uit dat er maximaal 4 personen (per appartement) in het appartement verblijven.

Huisdieren

Huisdieren zijn in de appartementen niet toegestaan.

Roken

Roken is in het appartementen niet toegestaan. Op het balkon en op het zonneterras kun je gerust roken. Op het balkon staat tevens een asbak.

Televisie

In de appartementen kan er gebruik gemaakt worden van een televisie. In de klapper die op de tafel ligt staat met afbeeldingen aangegeven welke afstandbediening je nodig hebt en welke knoppen belangrijk zijn.

Schoonmaak

Het is echt niet nodig om de appartementen voor vertrek een grondige schoonmaakbeurt te geven. Hiervoor hebben wij een bedrijf ingeschakeld die ervoor zorgt dat de volgende bezoekers in een schoon appartement terecht komen. De kosten die hiervoor gemaakt worden zitten al verwerkt in het huurbedrag. 

Wel gaan wij ervan uit dat:

  • De afwas schoon in de kast staat.
  • Al het afval buiten in de container ligt.
  • De televisie, airconditioning c.q. verwarming uit is gedaan.
  • Het beddengoed is afgehaald en bij de andere was (zoals handdoeken en theedoeken) op een hoop ligt.
  • De deur en ramen op slot gemaakt zijn (dus niet alleen dichttrekken)

Reserveren en aanbetaling

Indien je wilt reserveren raden wij je aan om contact op te nemen. Wij kunnen bekijken of de periode dat je wilt komen nog vrij is. Wij vragen een aanbetaling van de helft van het huurbedrag. Als de aanbetaling is gedaan, dan staat alles vast. Hiervoor is gekozen omdat de kans groot is dat er voor diezelfde periode andere mensen “nee” wordt verkocht als wij ervan uit gaan dat jullie komen. De andere helft van het huurbedrag moet voldaan zijn voordat het appartement betrokken wordt. Omdat wij alleen bekenden (of bekenden van bekenden) in ons appartement laten verblijven gaan wij ervan uit dat er niet met een borg gewerkt hoeft te worden en dat iedereen netjes met de spullen omgaat. Wij hebben tevens nog nooit geluidshinder van onze buren gehad en wij gaan ervan uit dat zij dat ook niet van ons hebben.

Zwembad

Er kan kosteloos gebruik worden gemaakt van een groot zwembad op dit complex. Dit zwembad is alleen bestemd voor onze urbanisatie. Er is ontzettend veel ruimte om het zwembad heen en het is er nooit erg druk. Een heerlijke plaats om te zijn, om te zwemmen, te lezen en uit te rusten.